fredag 13. november 2009Tusen takk for alle kommentarer.

Det går bra her i heimen og læreren sier at hun jobber med saken, jeg avventer og gir henne en sjangs, for det har ikke blitt så ille at storesøster ikke vil på skolen eller er konstant lei seg! Hun synes mest det er ubehagelig og ikke morro, ... hun er "verdens tøffeste" ja... *S* det kan jo hende hun er ufin til tider hun og, det vet jeg jo ikke.. det er visst flere av barna som får gjennomgå... ikke bare bare å begynne på skolen nei...

Helgen er her og jeg har jobbe lørdag, butikken bugner av jul og det er super koselig! Jeg digger jul...

natti natt på dere alle....

8 kommentarer:

Lyse drømmer sa...

Så leit med go jenta di! har også problemer med en lærer som ikke har tid, ikke ser noe problem osv. Gutten min er skolefling, men blir ikke stimulert i forhold til det og er blitt et uromoment i klassen. Så mye for individuell oppfølging! Alle snakker om at han bråker og ikke hører etter osv. Har forsøkt å få orden på dette i 3 år, han går i fjerde klasse. Har koblet inn rektor, ppt, snakket med andre lærere om hvilke tiltak de kan foreslå.... Ikke lett dette med barn som ikke går på stram linje, sosialt ma han tilpasse seg hele tiden og legge seg flat for å ha noen å være sammen med. Han har vært et av de roligste barna jeg vet om, konfliktsky og har aldri slått noen før han startet på skolen. Dette er veldig slitsomt og tak ofte piffen fra meg. Ber om hjelp, men får det ikke. Håper deres lærer kan bruke litt kløkt, ber om hjelp fra andre hvis hun ikke mestrer situasjonen selv så jenta di får det bra!!! Det er vel det viktigste, ikke om læreren har tid, eller ikke vil bli sett på som en dårlig lærer. Ha en fin helg! Klem

Tone sa...

Må også legge igjen en kommentar og si: Så uuuuutrolig fint det er hos deg med de hvite gulvene altså! Burde sagt noe for lengst, men bedre sent enn aldri ;)

Er du fornøyd?

Klem Lycheli

Guttemamma sa...

Rakk ikke kommentere i går.Klart dette må tas tak i, med engang. Handler om hele klassemiljøet og en dårlig tone som tydeligvis er der. Og slike kommentarer på kropp er jo noe av det verste og helt uakseptabelt. Er jo lærer selv og synes det høres rart ut at læreren ikke tar dette på alvor,ikke bra. Masse lykke til med jenta di og varm klem

Lillan sa...

først vil jeg bare si..eller kommentere på innlegget under..skikkelig trist å lese om din datter og skolen/lærerne. Men er det noe du mener osv må du stå på for ditt fordi du kjenner din datter aller best og vet når hun har det bra og ikke. Lykke til, det ordner seg nok skal du se.

Super fint du har pyntet!! jeg har ikke tatt frem noe julepynt jeg...men det kommer nok om et par uker:)

ha en fin helg!!

klem fra Lillan:)

hjem hos linda sa...

iKKE KOSELIG NÅR BARNA VÅRE IKKE FÅR DEN HJELPEN DE SKAL HA!!
dET ER JO DET KJÆRESTE VI HAR SÅ VI VIL DE JO ALT GODT I LIVET..lYKKE TIL VIDERE!
kJEMPE FLOTT SPISESTUE DU HAR...RENT OG PENT..gO LØRDAG!!
kLÆM lINDA

Anonym sa...

huff.. dette hørtes ikke godt ut!!!
det nytter lite at jenta di er tøff.. hun skal ikke behøve å oppleve slikt!

Be om et møte med skolen (selv om du føler deg som en hønemor.. det gjør vi alle)du skal kreve en handlingsplan og ha løpenede orientering hvordan det går.. dette er skolens og lærerens ansvar .. hverken ditt eller jenta di sitt!!

At ungene ikke snakker ut om tingene er fordi de mange ganger ikke våger.. at det er flaut.. og muligens er redd for represalier..

STÅ PÅ!! ikke finn deg i dette.. det er din datters fremtid som henger i en tråd her.. sterke ord men jeg mener det!!

At læreren ber din datter overse det er bare utrolig.. det betyr at hun er feig og ikke våger ta tak i situasjonen.. hun vet kankje ikke engang hvordan hun skal gå frem..
men da får hun jammen meg be sine kollegaer om hjelp..

Lykke til.. og ha en god helg så godt det lar seg gjøre.

klem fra (høne)mor til mobbeoffer.

Anonym sa...

Hei.
Har erfart at lærere gjør svært lite og dessverre har mobbing i skolen økt etter kunnskapsløftet. Vi har erfart at en må stå på for ungene sine - for oss hjalp det med en tur innom rektor. Ikke vent for lenge før du gjør noe og lykke til.
Hilsen Britt Eva.

Sivs hus sa...

Hei, Følg opp læreren hver uke og krev at alle skal leke med alle. Snakk hver dag og gjør aktiviteter utenom slik at hun får nye venner andre steder som gir henne eget nettverk utenom skolen - det funker:-) Helgeklem Siv