torsdag 19. november 2009


Det har vært en laaaang dag i dag.... Deilig å sette seg ned i soffan nå!!
Konferansetimen gikk bra og vi har kommet frem til at det er ikke mobbing men erting! De har tatt tak i dette, og barna blir tatt ut i grupper og snakker ut om hvorfor ting har blitt sagt, de snakker om holdninger, hva som er greit å si og ikke osv... storesøster her er en ganske tøffing og klarer å si fra... Det har vært mye fokus på kropp blandt jentene og de har snakket mye om hvem som har minst mage og størst... det kommer vel av tv, kanskje oss foreldre..jeg vet ikke?
Men nå er det satt ord på! Takker for støtten alle sammen, skal prøve å slenge meg rundt å takke dere alle sammen, trenger bare et par timer til i døgnet!!
I morgen er det fri på meg, så litt vasking av tøy og litt rydding.... ikea med ei venninne, lunsj kanskje... gleder meg ihvertfall!!
klem og kos...

3 kommentarer:

Minka sa...

Godt å høre at det går fremover på skolen...Og du må kose deg masse på fridagen din imorgen.
Klem Kristin

Lyse drømmer sa...

Godt å høre at dere er på rett spor! Var osgå på konferansetime i dag, med positivt utfall:) Kjennes så godt ut... Gikk alene, uten min lille prins, så ut tilat det hadde god effekt. Vi kom raskt i gangg med saken og gikk grundig igjennom. Ble enige om å følge tett opp selv om det går bedre.
Ha en finfin dag og god helg:) Heldig du som har fri i dag!
Mange klemmer fra Unn Eirin

Nina sa...

God søndag:-)

Så godt å høre at konferansetimen gikk bra, og at handlingsplan er laget, og at det VIRKELIG blir gjort noe med:-) (dette ble en laaaang setning...:-P)
Det LIKER vi!

Ha en nydelig søndag, selv i ruskevær:-)

Klemmer fra Nina