tirsdag 7. april 2009

Delikate..

Første gangen i dette hjemmet hvor sjokoladen bare kan stå til pynt... disse eggene smakte "høggorm"...*S* Men fine er de... ja til pynt!!

13 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja men det er jo veldig lurt da. For de var flotte å se på så da er det kjedelig at de blir spist opp. Fikk fint innpakka små sjokoladeegg av ei vennine, og de fleste av de var med mørk sjokolade, og de får ligge litt lenger enn annen sjokolade ja. Så da har jeg flott påskepynt i skåla.
God kveld :)

Tara sa...

ånei...hvis de er kjøpt på Kremmerhuset, så er de makne til de jeg ga til en venninne i gave!!! tror hun spiste opp halve posen mens jeg var der...stakkar!!! men de uten "prikker" var det visst marsipan i...hun påstod at de var veldig gode:)))
men fine var de, da!!!

god påske...og klem fra tara:)

Hobbyfrida sa...

Ikkee vet jeg hvordan høggorm smaker, men det er neppe godt :) Men de gjorde seg godt som pynt da :) Koselig blogg du har!
Ønsker deg og dine en riktig god påske!!!

Kristin`s lille hjem sa...

Fristelsene her i hus får sjeldent stå i fred, da må det være plastikk egg eller annet uspiselig materiell. De var flotte så du kan være glad de ikke blir spist sånn at du kan ha de på pynt. Høggorm har jeg aldri smakt,men vil tro det ikke er noe godt. Hilsen fra sør

Frk .Fischer sa...

Ha ha de smakte högg ja..godt er det da....huff jeg fant alt for mye godt her i dag...ungene fikk geox sko av svigermor og de blinker..jul og bursdag på en gang!!! Nå er det pysj kos og kveldsmat ..svenske pizza..nam nam!! Ha det fint på påske tur!!!

moa sa...

..de var jo fine å se på, ja!!
smakte "hoggorm", hm! hørtes ikke bra ut!!
ha en sabla god påskeferie, da ihvertfall!

klem

Hjerterom sa...

Så bra at noe smaker stykt da ;)
Så får det ligge i fred til pynt,lurt !!
Må nesten ha sånne da :)

Påskeklem fra Siw

Landcharm sa...

Kanskje det er like greit, at det ikke smaker godt. Vi har snart plyndret et digert egg fylt med godis.

Anne sa...

Nydelig skål, med lekre egg, jeg har kjøpt noen lignende, men da vet jeg at jeg ikke trenger å spise dem:) Likte uttrykket, smakte høgg:) Ha en deilig kveld. Anne

Jeanette Jess1 sa...

He He - smaken av høggorm vil jeg helst slippe å finne ut hvordan er,men morsomt innlegg ;o) Ganske praktisk med fælt godteri da på mange måter - og fine var de helt klart!! Fortsatt god påske til deg og dine ;o)

Anonym sa...

Nydelige var de å se på ja. Kanskje de holder seg til neste påske og, så kan de brukes som pynt. De var jo vakre.

Jannicke sa...

Ja, (hehe),
det kan jo være en fordel det av og til!!
FORTSATT GOD PÅSKE!

Englefryd sa...

Ikke ofte godis får stå i fred her heller nei.
Men flotte å se på var de nå da:-)

Fortsatt god påske til dere.

Klem