mandag 7. november 2011

Lysestaker!


Lysestaker er det letteste interiørstæsje å kjøpe..
Jeg har lovet meg selv og holde meg unna flere lysestaker,
for det bugner i alle skap og jeg har virkelig ikke brukt for det eller plass til de!

Hvordan er det med dere har dere samme greia?

Sitter her og vurdere om jeg skal male en fondvegg,
men vet ikke helt hvilken vegg eller om jeg skal!
Kan hende jeg maler et skap istede...

Blogges....


4 kommentarer:

Sommerjenten sa...

Nydelige lysestaker! Jeg blir aldri lei lysestaker! Har mest av telysestaker og har en haug med dem i et skap. Vil ha flere lysestaker, hehe :)

Fortsatt fin kveld!

Klem Lene

Karlotte sa...

Hallo i bloggluken frue!

Så masse du har rukket å gjøre siden sist jeg var innom deg!! Jaså, du lider av lysestakesyken du også. Her er den uhelbredelig og denne frøkenen tenker det alltid er bruk for en lysestake eller 5 til:-) Dine var lekre, det skimter jeg også at gyngestolen din er (VIL HA!!) de lekre skålene (for oss med utpreget GOD smak!) men må si de plakatene var supernydelige. Spørs om det ikke blir hermegåsa fra Rælingen!

Når du sier apotekerskapet, mener du da det gamle legeskapet jeg kranglet meg til å få kjøpe fra Fretex og siden malte i sort bengalakk eller glasskapet som før var hvit, men som nå er malt i Pure & Original, Black Smoke? Uansett - der fikk du svaret:-)

Ha en fin fin uke - og husk å få Anette hit snarest da den spisestuen må bort innen torsdag da Landhandleriet venter storfint besøk på fredag og Karlotte må RYDDE! (Mao, stort prutingspotensiale - bring det gjerne videre!! ) Klem, klem

Fru M sa...

..og ja av og til får man bare så lyst å male en vegg eller to eller et møbel eller to eller tre...Det er nok visst en sinnslidelse, samme lidelse som det med lysestaker..Ha en fin uke da.
klem Å

MadeByKine sa...

Ja,de lysestakene.....kjenner meg igjen der.. fikk med meg to hjem fra treffet hos HVIIT fra Fermliving... MÅTTE bare ha de:):) De skaper jo god stemning nå i høstmørket:):)

Så spennende med maleprosjekt!! Har tenkt på det selv, men malerkosten blir nok liggende en stund til:):)

Fin uke til deg:)

Klem Kine