lørdag 3. april 2010

Forventninger..?Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte... men forventninger har barna mine!! Opp klokka 6 for å lete etter egg fra påskeharen!? Jeg vet ikke om jeg er helt mennskelig på de tider jeg!

Påskeharen...alias mormor og bestefar hadde vært der så de fant eggene ute på trappa oppi to blomsterpotter.... (jeg glemte jo helt brevet fra påskeharen..litt trøtti tryne ja!!)

Nå skal det slumres på soffan...
klem

6 kommentarer:

Beate sa...

he,he... her klarte kasper å vente helt til halv ni!

ønsker deg en fin dag

klem beate

1 OF A KIND sa...

Dejlig dag til dig og god påske:-)

Anonym sa...

He, he - snooork herifra også:-)
Var ute sånn ti over sju..!
Ha en fortsatt fin påske, kozzzzz dere, he he!
klem,Hege.

Stine sa...

ja, vet du hva Lin... jeg har vært for dårlig til å legge inn komejeg har ntarer selv jeg!
Selvom jeg er innom Bloggen din rett som det er! Er jo litt moro å lese hva du driver med og hvordan du har det!
Tenkt 10 år siden vi så hverandre sist!!! Tida flyr virkelig! Sitter her å lurer litt på om det blir noen reunion jeg... ikke hørt noe, så det spørs vel.... jeg er jo her jeg da, om ikke så har jeg jo tenkt litt på å samle sammen folka selv.. sånn i østfold liksom.. men får se hva det blir til!! God påske!!

Anja Holt sa...

Her kom påskehåren mellom 9 og 10, mor er ikke våken før det... ha en strålende påskeaften med unge som er høye på påskegodt! :o)

Alle oss sa...

Her og var det en som våknet halv 6 og lurte på om påskeharen hadde kommet. Jeg sa (ja jeg bør skamme meg hehe) at påskeharen vil at barna skal sove lenge i dag så den kan komme og finne frem. Poden gikk rett på....

Vel, god påske og kos dere med godis :-)