onsdag 29. juli 2009


Så har vi kommet hjem fra Norway cup. Er så stolt av tanteungene mine atte... de har vunnet 4 av 4 spilte kamper hittil!! Grattis... lykke til 18.10 igjen i dag, Heier på dere!!!

Takker for alle kommentarer, minsten er i full vigør igjen, det var nok bare slim oppkast som kom i dag tidlig!

Ha en fin kveld....

2 kommentarer:

Minime sa...

Jeg tror jeg hadde dekket til mesteparten av sofaen med tepper til vanlig og så kan du ta det vekk når du får gjester. Med unger så er det best å være forberedt på det meste. Det hørtes i hvert fall tøft ut å måtte demontere sofaen for å få vasket den. Klem :)

Anonym sa...

Nei, vet du bruk sofaen og gled deg over det hvite!!! Ikke dekk den til med pledd, da kunne du jo like gjerne hatt den gamle!
Vet du, jeg har noen store puter i min hvite Ektorp, også lar jeg aldri folk sitte på armlene. (Mange har jo en uvane av å gjøre det!)Samt at vi som bruker sofaen til daglig bytter ut dongribuksen med noe mer "blendavennlighvitt"!! og det er helt greit og veldig behagelig å ha på seg noe annet når man først skal kose seg i sofaen hjemme! Samt at jeg har lammeskinn fra Ikea (som forøvrig er i tiden stilmessig) legg det "tilfeldig henslengt" over det ene eller begge armlenene og så slipper du å vaske "hovedtrekket rundt sofaen" fullt så ofte som putene. Og putene er jo ingen sak for de kan man jo bare ta av på med glidelås!
Dette er jo bare et tips eller to, gjør som du vil du Lin!! Ha en herlig kveld! Nå regner det her igjen....så her blir det sofakos utover kvelden!