onsdag 29. juli 2009


I dag stod ungene opp grøsselig tidlig og slang seg i soffan for å se på tv, så kaster minste mann opp!! Heldigvis traff han ikke soffan... Men teppe har allerede kommet på hjørnet til minsten! Nå kommer shopping genet inn, for jeg må ha et finere teppe til å legge på.. *LOL*

6 kommentarer:

Frk Fischer sa...

Så fint det ble med "danmark"teppe da..Å huff med lillebror da..kan ikke vært smittet av Fia her vel?? Det kommer vel et greengate teppe der en gang i okt??? aner jeg rett?? Å jasså måtte putene vaskes ja...okei da...hi hi!!! Vi sliter litt med å få dagene til å "gå" her i gugg været..men koser oss hos farmor...Snakkes!!

Anna sa...

Så fint det ble :) Merker selv, at når det kommer nye ting i hus så må mye endres! Men er jo det som er gøy da :D Har hvit soffa selb, ikke barn men hund … og ja; den må vaskes – OFTE! Skal nå kjøpe grått trekk, har endelig kommet til Ektorp på Ikea. Yes!
Men du … syntes ikke du skal sette sofaen på dynga. Legg den heller ut på Finn.no. Gi den heller bort gratis der, da koster ikke annonsen noe heller. Syntes det er for mye bruk og kast i dagens samfunn. Er jo andre som kan få bruk for den :)

Anna

Anonym sa...

Det ble kjempe fint med ny sofa! Håper at lillebror raskt blir frisk igjen!

Anonym sa...

Grattis med ny soffa!!! Her er min sofa lagt ut for slag, håper noen har lyst å kjøpe den.... Ble jo riktig så fint med hvitt - men jeg ser at du får litt "mark" fremover - haha! Sier jeg som har sett på en RÅÅSSSA Ektorp...

...og jo'a - jeg er på'an igjen. SKAL ha en friskere fremtid her nå!

Anna sa...

Det var godt å høre :D Er bare så mange som kaster når de kjøper nytt, syntes det er så trist.

Anna

Trude sa...

Flaks....Lurt med teppe. Har samme problem som deg med Ektorpen, men den er nå dekket av et stjerneteppe fra KID til den nette sum av 44 kroner. Kjøpte like så godt 4 stk, to beige og to mørkeblå.