onsdag 29. juli 2009


Har vært en tur på clas ohlson skulle kjøpe en minnepen og datt over disse flotte rullene med hyllepapir, jeg kommer sikkert til å bruke det som gavepapir. Nydelige farger, til å spise opp!

11 kommentarer:

Heidi`s hvite perle sa...

Så flott gavepapir og en kjempeskjønn blogg:) Aldri vært her før! Takker for titten og kommer nok til å titte innom flere ganger:) Fortsatt god sommer!

moa sa...

mmmmm....søte som sukkertøy!
gratulerer med ny soffa - råfin!

moaklem

ann-christin sa...

de var supersøte, takk for tipset! jeg elsker simpelthen gavepapir og har en skuff full av forskjellig nips til gaveinnpakkinger!
natta klem

Kristinmor sa...

Ja, de var virkelig flotte:)

Daisys home sa...

Så søte gavepapir!Ha en fortsatt god sommer,klem

home 4us sa...

Kjempefine. De MÅ jeg få tak i. De kan jo som sagt brukes til mye. Bokbind, hyllepapir, gavepapir, scrapping...enda jeg ikke scrapper:)

Verandasol sa...

Wow har de sånt lekkert på clas ohlson?? De var supersøte :)

Anja Holt sa...

CO har mye rart, jeg kommer alltid derfra med mye mer enn planlagt. Litt likt IKEA og mye enklere å få mannen til å betale!

Charlotte sa...

Kjempefint gave... nei hyllepapir! Har selv brukt det lyseblå som gavepapir, og det var litt gjennomsiktig. Men det fiksa jeg med litt silkepapir rundt gaven før jeg pakka den inn i det lysblå papiret. Har en hel (liten) kommode av forskjellige ting til innpakking av gaver. Syns det er nesten like viktig som gaven... Immari gøy er det i alle fall!

Ha en fin dag!

Klem Charlotte

Støv på hjernen. sa...

Ja, jeg tenkte å bruke det til bokpapir til frøkna jeg... kan jo brukes til så mangt... Ikke lneg igjen til ny jobb nå frue... Spennende tid i møte da.

Myhome sa...

Nydelige farger!
Elsker pasteller, spesiellt om sommeren!
Blir nok noen lekre pakker ut av dette:)
Klem Anita