onsdag 17. juni 2009

Ut på tur, aldri sur.


Her måtte vi stoppe for en liten drikke pause, lillebror holdt på å sovne.. Han kjører comfort!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei
Dette er egentlig til innlegget under. Forstår din frustrasjon. har opplevd det samme, men i barnahage. Jeg jobber i skole og vet en del om hvordan det kan være. Det som er lurt er at du i et eventulet brev kommer med forslag/tiltak om hvordan du ønsker at det skal være. F.eks at de får et måltid når skolen er ferdig. At de får frukt som belønning osv. På min skole (hvor også jenta mi går) har vi hatt gode er erfaringer med foreldremøte på SFO hvor bl.a. det ned mat ble tatt opp. Det kan også da være mulighet til å ta opp det med innhold på SFO - veldig ofte er SFO bare en oppbevaringsplass, dessverre.

Vel dette ble rotete og langt, håper det hjelper med en sykkeltur og at kvelden blir fin!

Fjordheim sa...

Det er nok godt å sitte bak i den. Det kunne jeg også tenkt meg. Å sittet i en slik kjerre på sykkeltur. Da hadde jeg nok sovnet.
God natt :)

Guttemamma sa...

Hei du!! Jeg ville tatt det opp med kosthold med leder på sfo evn rektor som er øverste leder. Det er kanskje en foreldrekontakt på sfo som evn kan ta det også. Jeg hadde ikke likt at ungenen mine fikk slik mat flere ganger i uka,min mening er at foreldre selv skal avgjøre når ens unger skal få søtt...men sånn du beskriver det,er det vel ikke bare kosten der som er problemet..trist å høre.

Havets Datter sa...

Håper det hjalp med litt luft i toppen! Skjønner så innmari godt at du blir sint!!! det hadd ejeg også blitt. Får håpe det skjer noe nå som du skriver mail til dem.. Lykke til :o)

Shabby Charm sa...

Så sjarmerende bilde :)

Skjønner at du ble sint på SFO. Ikke bra det der..

Klemmer fra Maia