fredag 15. mai 2009

*LOL*


Blir regne sjokolade bloggen her, med reklame. Men ja, jeg er hun dama som må kjøpe og prøve alt som er nytt! (Sorry Jenny!) Melke sjokolade med jordbær, smakte kunstig...

10 kommentarer:

Drømmen om en eplehage sa...

Jeg kniper igjen øynene og konsentrerer med om å få ned en kommentar om noe helt annet enn innlegget. *lar meg ikke friste, lar meg ikke friste*

Ønsker dere ei fin helg og en kjekk 17. mai!


Klem

Anonym sa...

Så du prøvde den ja, så den i butikken sist lørdag, og tenkte at den sikkert var sånn klissete søt, godt jeg styrte unna da!

Men jeg har spist litt småsjokolader i kveld, så godt jeg var på 50 minutters sykkeltur senere i kveld, letter på samvittigheten det ;)

Ha en fin 17. mai helg Linn :) Klem

Benedicte sa...

Hmmm, den der så ikke god ut....og jeg elsker sjokolade!!

Ha en flott helg og 17.mai;)

Stine sa...

Jeg synes den sjokoladen var supergod. Dessuten står det på pakka at det er ordentlige jordbær i (som er tørket/puffet), så rart at du synes det smakte kunstig! Den minner meg om sommer :)

janne - kathrine sa...

Hei, hei.
Nå skjønner jeg hvem det er som har tømt Kid Metro for alle sommernyhetene... Neida, har sikret meg et par ting jeg også. Var jo så billig at tankene mine raskt føk til barnearbeide i U-land.
Ønsker deg en flott 17. mai feiring!

krinkelkroken sa...

Jeg er en sjokoladeelsker;) og den sjokoladen synes jeg var nydelig god, det syntes resten av familien også, minnet om jordbær dyppet i sjokolade:)
Men den stratos kjeksen har jeg ikke sett i butikken her, så spennende ut!

Hespe sa...

Ja, da er det snart klar for feiring av nasjonaldagen. Håper vi alle får sol og fint vær i år. Her i Oslo vil vi iallfall ikka ha reprise på i fjor, da det var beinkaldt og snø i lufta...

Ha en kjempefin 17. mai feiring - kos deg masse!!

Goklemfra Hildegunn

hjemme hos oss sa...

Titta inn for å ønske deg god 17.mai hælg..
Å så ser man fristelse på fristelse;)
Håper jeg ikke ser den stratoskjeksen...ville blitt verre å unngå den enn jordbær sjokkisen.

klem

Sivs hus sa...

Hei, Nam nam - til kjeksen... God 17.mai fra Siv

Kristin`s hjem sa...

Hei.

Kjøpte den idag og smakte på den.Den var frisk og jeg syns den var kjempegod.Ikke spis for mye for da vil jeg tro den blir altfor mektig.

Hilsen Kristin