tirsdag 24. februar 2009


Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, og takk for hjelpen om stettfatet, nå blir det et slikt på meg. Det er litt stille fra denne fronten om dagen, skjer ikke så mye her!
Jenny lurte på om disse veggord klistremerkene ble blanke på veggen.. ja de blir vel det, men ikke så veldig plagsomt.. for jeg synes det er greiere med noe jeg kan fjerne når jeg blir lei og ikke måtte male over veggen igjen.. også billig da gitt. Finest blir disse klistrimerken på slette flater.. så på møblene ble det supert fint og ikke like "glossy".
Jeg har klart å opprettholde treningen, så nå er jeg stolt.. hadde selvsagt fri i vinterferien.. men i går var det pån igjen.. og i dag samme så! Kjenner at jeg yter mer for hver gang, ihvertfall armhevingene!!
Nå er det middagslaging her..
klem klem, kos dere i kveld!!

4 kommentarer:

Fam.Sandnes sa...

Stili med wallword....og så greitt når ein kan fjerne dei når vi går lei. har det på skapa i gangen min. Dei har eg bestillit hos eit lokalt reklamefirma. Greitt å få skrifttype/ str / og farge som ein sjølv ønskjer. Somme tider synest eg det kan bli for hardt med svart, men slik du hadde gjort det var det veldig fint :)

Ønskjer deg ei fin veke...eg har vinterferie :) JIPPI

Hespe sa...

Heisann...
Jeg har også disse wallstickersene, og jeg er kjempefornøgd. Har sett flere som har blitt skuffet over de, som synes de blir blanke, og uproffe. Vel, er ikke enig jeg - ser selvsagt at det er en stickers når man vet, men som deg, vil jeg gjerne kunne fjerne det når jeg blir lei....

Ha en kjempefin uke videre!

Klem fra Hildegunn

Gamlå sa...

Heisann så flink du er å holde deg til treningen. Det må jeg si!!

Idag er frustrerte Fruer som jeg skal kose meg med sammen med nystekte boller.

klem fra Gamlå

Frk Fischer sa...

Stå på vennen!!! Klempe imponert....litt av en soffa sliter her assa..ugg om dagen og...hue vil ikke sammarbeide!!