søndag 22. februar 2009

Litt babbel fra meg...

Heisann, nå er søndagen snart over.. jeg har vært litt redusert i dag.. ble en sen natt og en laaang dag i går. Men gud så gøy det var, så deilig å være sammen med folk som ikke tar seg selv så seriøse og lar mennesker de nesten ikke kjenner slippe så tett inn på deg.. latteren satt løst!!

Nå var det seg slik at jeg skulle ikke være med på byen da, så jeg hadde på meg de værste vinterskoa og luesveis.... men etter noen drinker så glemte jeg jo helt det!! Haha, så det ble kjøpt nye party sko på impuls og greier.... *LOL*

I dag har vi vært ute i 3 timer, minsten har aket og storesøster har stått på ski.... middagen ble fortært hos mine foreldre, deilig roastbiff. til dessert ble det ikke fastelavensboller, men gele, is og vaniljesaus....¨

(By the way, frokosten min i dag var stekte poteter dippet i lett rømme... *S*)

(bilde er fra boligfryd)

Jeg ønsker meg et slikt fat, ser at Boligfryd er utsolgt... er det noen som har sett dette og vet hvor jeg kan få tak i et? Dette er fra Lisbeth dahl...

Nå er det snart film her i gården, hvis mannen finner noe spennende!!

klem klem

13 kommentarer:

Synnøve sa...

Hei på deg! Høres ut som du har hatt en fin kveld, hihi.. :) Æsj, jeg har en lignende glassklokke i nettbutikken, men den er dessverre uten stett :/ Kanskje jeg får ta den inn på neste bestilling! Og du, er det Oreo-desserten på Fridays du viser bilde av under her eller...? Jeg og venninne var der i dag og spiste det til dessert, mektige saker, men å så godt! Må si jeg er litt kvalm enda, hehe... ;) Ha en fortsatt fin søndagskveld! Synnøve :)

Kjeruben sa...

Mmmmm.... kjempeflott fat! Det fikk jammen eg lyst på også!

Hjerterom sa...

Hei
Selger det i butikken min :)
299,-

Hørtes ut som du har hatt det gøy ja :)
Vin gjør susen ;)

Ha en fortsatt fin kveld

Siw

Drømmen om en eplehage sa...

Høres ut som du har hatt det skikkelig gøy!

SP mange fine bilder du viser. En stund siden jeg har tittet innom tror jeg, ellers har jeg bare vert blind. Masse inspirasjon, så tusen takk!

Kos og klem

Guttemamma sa...

...jeg har et sånt, kjøpt på Ski storsenter, tror butikken heter Sans. Men det er noen måneder siden..

Boligfryd sa...

Hei! Stettefatet med glassklokken kommer inn igjen. Har ikke fått eksakt ukenr. for når det kommer ennå, men følg med. Ønsker deg en fin kveld! Hilsen Mona :-)

Anettes hus sa...

Hei! Det fatet har jeg, er kjempe-glad i det!! Kjøpte det i en lokal interiørutikk... Men regner med det er flere nettbutikker som har det?! Eller?!

Klem Anette:)

Frøken (male)STRØKEN sa...

heia :)
høres ut som ei kjempehelg :)
Å det stettfatet va kjempefint!! Eg lete åsså etter ett sånn, skal se ka eg finn på house of oslo tell helga.. må jo være nån der som kan ha det..

klem :)

jenny sa...

Hei :)

Du har en nydelig blogg med masse fine bilder! Lurte litt på disse veggordene fra panduro - hvordan er de på vegg/ bord? Blir de blanke "klistremerkeaktige," eller fungerer de fint? Det ser jo lekkert ut på bildene i alle fall :)

klemmer fra Jenny

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Hoppas formen är stigande idag *hi hi* eller var det så gøy att det hänger i ännu? mohahaha

Jag vill också ha det där fatet!!!!!! NU!!

Klemmer till fruen

Ingrid sa...

Hei! Ja, jeg får nok mase meg til gardiner.. eller bare henge dem opp når han er borte. :)
Fint fat ja.. håper du finner det! :)

Frk Fischer sa...

Hei!!! jeg er så gla du koset deg!!! Vi er en rar gjeng , men vi har det som oftes veldig moro...å ja alle skal kjenne seg velkommen der...så nå er du med på godt å vondt..ha ha!!! ja vi må gjøre det oftere....

Ha en fin fin uke vennen!!!!

Gamlå sa...

Skal si du har hatt det koselig og kjekt.

Ja ingenting er bedre enn godt selskap!!

klem fra Gamlå