søndag 11. januar 2009

Salg


Har dere sett, søte lykter ikke sant!? Disse fant jeg på Ark bokhandel til 70 prosent avslag. Jeg vet det er julepynt, men de får stå her oppe en stundt til! Ha en fin søndag...

15 kommentarer:

angelica sa...

de var kjempe søte:)

har vært i bloggen din flere ganger, og jeg elsker stilen din, du har det helt nydelig:)

HildeS. sa...

Åååå, så søte:)
Både lyktene og elgane...
God søndag til deg.
H

susan`s side sa...

Kjempefine lykter, syns de er mer vinterlykter jeg så da kan du ha de en stund til

Min lille krok i verden sa...

De var jo kjempefine. Vi har et vennepar der den mannlige delen er elgjeger. Kanskje jeg skulle kjøpe noen slike som de kan ha på hytta. Det vil i så fall bli årets første julegavekjøp :-)
Ha en fin søndag!
Klem fra meg

happy in pink sa...

utrolig søte!!!
synd vi ikke har Ark her i byen...

ha en fin kveld...
klem tara

Mitt Empire sa...

Hei.
Jeg har en utfordring til deg på bloggen min. En av de værste utfordringene som finnes for en interiørblogger, faktisk. Håper du er tøff og tar den ;-)

Ha en fin dag.
Klem fra Laila
(og unnskyld)

Line Stjernen sa...

Hei. Det var kjempesøte lykter! Gøy å gå på salg.

Jeg sendte deg en melding på et tidligere innlegg ang. den nye lampen du kjøpte/fikk i julegave fra Zanz. Jeg bor laaangt unna Zanz og skulle bestille den, men da var de utsolgt. Synes du har en fin blogg og har tittet innom ofte. Og plutselig så jeg at du hadde lik lampe. Lurer på om det sto noe merke, evt. navn på leverandør på den når du kjøpte den? Tenkte å undersøke muligheten for å bestille den fra noen andre og da må jeg vite hva den heter, eller kommer fra :) Kan du hjelpe meg med det?
Mvh Line

Svar meg gjerne på mail: linest@online.no

Fjordheim sa...

Koselige lykterdu har kjøpt på salg. Jeg kjøpte seks lykyrt yil fem kr stk på Ikea på Forus. Men de står jo da igjen på Jæren siden vi ikke fikk med oss bilen heim. Så jeg må nok ut på en handletur over helga. Alt for mange ting jeg ikke fikk med meg som jeg ikke orker å vente på.
Huff, det er så kjedelig når en har gått ned en del at en ikke klarer å holde seg der. Jeg tror jeg må leve resten av livet helt uten sjokolade og noe salt for å klare det. Gikk bare ned til sammen sju kg i løpet av hele høsten. Og har nå lagt på meg to og et halvt. Men det er jo bedre enn ingenting. Så jeg bør vel være fornøyd med det. Men visst jeg nå ikke klarer å kutte ut sjokoladen og potetgullet, så er jeg fort oppe i samme vekta som før, igjen.
Du er jammen flink som har startet med trimm. Må nok det jeg også visst det skal bli noe varige resultater over dette.
Lykke til, Stå på , dette klarer du :)
Ha ei flott uke :)

Vestlykkjas kosekrok sa...

Kjempesøte!!! håper alt er bra ellers. trist med denne pakke-saken.. posten er ikke alltid 100% noe vi alle vet..vet uansett at DU er ærlig!!...fint dere har ordna opp da...ha en fortsatt fin søndag. Klem

Hjerterom sa...

Søte lykter !
Kan da ha dem ennå,er da vinter :)
Var ikke så julaktige...

Siw

Anonym sa...

De var jo helt nydelige Fru Fjeldhammer. De hadde ikke jeg pakket bort i alle fall.

Fire Hjerter sa...

Så søte de var og de passer like godt om vinteren som i jula syns nå jeg.

Hespe sa...

Kjempefine, og disse kan du så absolutt bruke nå fremover vinteren en stund... Hi, hi er det ikke gøy med salg vel?? Den aller beste salgsopplevelsen jeg har hatt i år var på Til Bords på Steen og Strøm. Kjøpte er ca 55 cm høyt juletre i fattigmannssølv som var satt ned med 80% - utgangsprisen var 795,- Helt nyyyydelig var det - snakk om kupp!!!!

Ha en flott kommende uke!

Klem

Fam.Sandnes sa...

Ein snarttur innom for å ønske deg ei fin komande veke :)

Ps! Lyktenevar kjempesøte:)

Klem

minishabby sa...

Kjempesøte lykter.
De kan godt stå framme nå for de er ikke utprega julete, mer vinterlige.
Ha en fin mandag...