tirsdag 16. desember 2008

Se..


Har jo helt glemt å vise frem denne lille karen som ble med hjem på søndag. Han vokter ute på trappa våres. Han er fra plantasjen. Ha en fin kveld!
PSSST!
Jeg takker og bukker for alle awarder og utmerkelser jeg har fått... det er ikke meningen å være utakknemelig.. men nå har jeg surret så fælt at jeg vet ikke hvem jeg har fått hvem og hva av.. så jeg bare sier tusen tusen hjertelig takk, jeg har lest og tatt imot hver og en av dem!! Takk Takk...

8 kommentarer:

MonaLisa sa...

hei se på den karen. Disse har jeg plassert tusenvis av - er dekoratør på plantasjen:) Nissen din heter forøvrig VIDAR! Så vet du det :) Kjekke kar som passer på mor! klem

Hjerterom sa...

For en gosselig nisse,koselig å bli møtt av den karen ;)

Ha en fortsatt fin kveld

Siw

My home is my Castle - by Kari sa...

Kjempesøte lille Vidar hihi ;)

Klem,Kari

Anonym sa...

Han har vi på utsiden her og, fra Plantasjen, bare i en annen farge. De er så søte.

Therese ~ Fjellrosa sa...

Så fin han var. Lyser gosselig av hele gubben jo *ler*

Tulip sa...

Så Vidar står og passer på huset ditt!
(Må innrømme at jeg visste ikke hva han het, men leste det i kommentaren øverst her...)

Så heldig du er som er ferdig med julegavene! Vil du overta noen av mine, kanskje?? ;)

Ida sa...

Hihihi.-- det var jo en artig liten har :-) Minner meg om en eller annen kjent profil - kanksje det er stilen som få rmeg til å tenke på Skomaker-andersen ?? ØSt var han uansett :-)

Klemmer

Frk Fischer sa...

Det var jo en fin vokter....ikke så skremmede...Jo jeg driver å prøver ut ting her...gå inn på den linken du ser til venstre på siden min...så på backgrouns..tror jeg...så finner du den du vil ha..klikker på den og nederst kommer en hml du må kopiere..så inn på din sine..og legg til en ny gaget..finn fram til hml og legg ved en ny sånn...så lim inn koden gra den andre siden...vips så har du pyntet du og....for å si det sånn det lønner seg å være sta og plutselig fixet jeg det...fikk ideen av husmora...ellers hjelper jeg deg til freddan...til en forandring...ho ho nå skal jeg pakke gaver..lage små kaker og vaske tøy...vel tar vel natta til hjelp igjen..