fredag 31. oktober 2008

Julegardiner.


Jeg tenker så det knaker angående julegardinene mine. De er fine men om de passer inn hos meg er et annet spørsmål? Jeg har de siste årene hatt hvit/sølv i jula og lilla til advent. Gardinen nå er røde og beige, det er det beige jeg er bekymret for? Hva synes og tror dere folkens?

9 kommentarer:

prinsesselinn sa...

Heisann.
Akkurat sånn som det ser ut her ser det iallfall fint ut.
Fint med et lite farge innslag.
Ha en kjempefin helg.

LiNda:) sa...

jeg syns det ser kjempe fint ut!
Ha en fin fredagskveld :)

minishabby sa...

Hei hei!
Jeg synes det var kjempefint med de gardinene jeg. Så var de veldig nostalgiske.
Ha en flott helg....

Frk Fischer sa...

Hei vennen!!! det ble fint...må se det live( ha der fikk du den)..det kan ikke være det at det blir en BIG overgang, med farger og attpåtil rødt som du egentlig ikke liker...Jeg synes det ver super koselig og lunt!!! Må innrømme at det er litt uvant å se sånne gardiner i ditt hus!!!! Du kommer deg!!! ha ah!! Er vi klare til halloween ell???

Fru Petersen sa...

De gardinene var jo nydelige, så de ville jeg hatt! Hvor stright skal man være i stilen? Det er jo flott å ha det gjennomført, men jeg tenker litt sånn, at tradisjoner hører jo julen til...liker at folk tar frem ting de har hatt før, og lin og rødt synes jeg er sååå nydelig!
vel, dette var mye utenom tema, men noe som har ligget å gnagd i hjernebarken :D

God helg!

Fru Petersen sa...

tjohei igjen! Vel, er ikke sånn julete rød jeg heller tror jeg, har en dyp rød spisestue fra Skjåk jeg ikke får lov av gubben å male om,(sukk) så jeg kan heller ikke ha julerød...blir helt kræsj. Liker godt fargekombinasjonen på gardinene, lin eller ikke ;)

Anonym sa...

Åhhh så fint det ble med de nummerskiltene på skuffene. kjempefint!!
Hvit og sølv jul, det har vi her og. Jeg vile hatt litt "finere" julegardiner til det, hvis du skjønner.
De var kjempefine de du har, hadde passet perfekt på mitt robuste kjøkken med bondemøbler. Men til hvit og sølv, som jo er litt sart/edelt hvis du skjønner hva jeg mener, tror jeg at jeg hadde valgt noe som ikke er så grovt.
Usj så vanskelig å forklare da.
Håper du skjønner hva jeg mener her, mente ikke at gardinene ikke var fine. VRÆL, får ikke til å forklare bedre. Litt tynnere gardiner, i hvit med sølvinnslag på eller noe sånt liksom. Uff.

KOSELIGE HJEM sa...

Syntes gardinene var kjempefine jeg! God helg til deg!

Vestlykkja's kosekrok sa...

Blir så fint så, og når du får litt røde nisser i hyller og på bord som matcher gardinene så blir det så fint att.. ha en god helg.. :-)