søndag 21. september 2008

Slækk på en søndag!!

Jaha, jentungen er med en venninne og bader sammen med hennes foreldre. Lillebror, Herr Fjeldhammer og jeg har vært en tur på plantasjen...


Vi spiste en baguett og en is... men vi kom tomhendte hjem, de hadde ikke det jeg skulle ha!!! sukk... ble ikke en blomst med engang! Egentlig synes jeg at jeg var flink, for shoppe på en søndag er jo bare tull..*LOL*
I går var vi ute og kjøpte bilsete til minsten, med lynet mcqueen, den fikk han av farmor og farfar, han sitter så fint og rolig i bilen nå... noe vi har slitt med!! Farmor spanderte sko på begge to også, så nå er de skodd for litt kaldere vær, jentungen fikk støvletter og de skulle rett på.. men olabuksa nedi følte hun seg så fin!
Mens mor som skulle på reunion, 20 år siden jeg gikk ut av barneskolen... fant ingen penklær å ha på (men har kjøpt en ny olabukse og noen svarte pene støvletter før i uka)... men jeg ble posetivt overassket over at jeg kan kjøpe to str mindre i klær... så de 10kg ned synes godt!! *hurra* Jeg endte opp hos frisøren i stedet, skamklipt og kjerringsveis...*LOL* Jentene som har fikset festen gjorde en knall jobb... det var koselig å se igjen alle folkene, men det ble en tidlig kveld på meg, trøttheten lenge leve!!
Nå skal mannen og guttungen bort til farmor og farfar for å se ManU spille kampt, jeg skal bli hjemme og vaske tøy... vente på storesøster!
Ha en fin dag, alle sammen....

Ingen kommentarer: