fredag 15. august 2008

Sukk...


(Bilde er hentet fra finn.no)

Klarer ikke å få dette nydelige fantastiske bilde ut av hode mitt jeg!! Det er det lekreste bilde/maleriet jeg noen gang har sett....

Tror dere det er noe eieren har malt? Har nesten lyst til å dra på visning jeg bare for å se på det og spørre om det er sjøl lagd eller kjøpt!!

Yes, I am in LOVE!!!

8 kommentarer:

Bak en Sky sa...

Jeg har også sett det bildet!!!Huset det henger i er heller ikke å forakte!;)

Ha en fin kveld!

borghild sa...

Nydelig bilde, likte fargene kjempegodt! Men ser du gyngehesten? Synes det er kjempekult når Ikea-gyngehesten blir malt slik at den passer inn i interiøret! Hadde jeg ikke hatt en fra da jeg var liten, hadde jeg nok gjort det selv:-) God helg! Klem B:-)

Mari sa...

Ja, klokka er fra Åhlens :) 125,- :)
For et flott hus- og gyngestolideèn skal jeg jammen kopiere tror jeg :) Jeg hadde dratt på visning jeg, og spurt om det bildet ;)

Jorunn sa...

Fantastisk hus! Skikkelig gjennomført stil! Me like. Har lagret bildene i inspirasjonsmappa mi jeg :)
Dra på visning du, og spør om bildet.
God helg!!

Living White sa...

Det er jo bare SÅ morro da man ser noe man bare faller så fullstendig for som det høres ut som du har gjort for bildet. Det var faktisk veldig fint. Men helt sikkert en tanke frustrerende. Men det må jo la seg gjøre å finne ut av det, ringe megleren å høre om dette, om han kan høre med huseieren? Eller slå adr opp på gulesider, presentere deg og si hva saken gjelder.

Anka sa...

Lekkert bilde var det, og lekkert rom. ¨Sikle.
Ha en strålende helg, håper du finner ut av det med bilde.

familiens Johnsens hverdag sa...

Vet ikke om det er ekte de design møblene.. fikk bare bilder tilsendt i mail i dag.. ser jo at prisen er veldig høy da.. men skal holde deg orientert... blir nok en velidig design messig fin bhg:) Lurer på hvor mye penger jeg har igjen til og bruke til leker og div:)

God helg!

Frk Fischer sa...

ÅÅÅ .....ja jeg skjønner hva du mener....såå flott...skal vi kjøpe det sammen...så kan vi dra dit åååååpuste ut noen ganger...( ha ha det hadde vært no)