torsdag 21. august 2008

Innkjøring!


Da er vi igang med innkjøring i ny bhg for minsten, han tror fortsatt at jeg tuller med han og lurer på når han skal tilbake til den andre bhg. Hjerte blør!
En liten oppdatering!!
Nå er han alene i bhg, mens jeg har dratt hjem en liten tur, skal hente han om en time... store gutten min, vinket og smilte og sa hade... null problem hittil!! Hurra...

11 kommentarer:

Frk Fischer sa...

Ha ha stakkar,men blir jo vant til dette og.... Da kan jentene hilse på han gjennom gjerdet til barnehagen... og han kjenner jo noen lekeapperater... Det går bra vel??? Til mandag tror jeg det er " ny" barne hage på lille gutt her og...de jobber hverfakk på spreng der borte...ny asfalt og ferdig gress...var barne hagen hos dere blitt fin og??? Vi snakkes da!!

MOLLY sa...

Uff ja, vi hadde verdens beste barnehage de første årene, men den vi flyttet til...(der vi bodde sit) var ikke så bra:( Det var bare "butikk", og pedagogikk...Jeg liker bedre de "gamle" gode tantene som gir kos og klem, og litt kjeft...hihi:)
Lykke til videre, her er skolestart gått helt utrolig bra:))

Hespe sa...

Det går nok bra skal du se - barn har en egen evne til å tilpasse seg. "Gullet ditt" ser ialffal veldig blid og optimistisk ut på bildet... :O)

Ha en flott dag videre!

Klem fra Hildegunn

Smineset sa...

Å jeg kjenner meg sånn igjen. Er første uka for lillegutten min i ny barnehage og han er mildt sagt misfornøyd. Ringte barnehagen og da sa de at det går bra, men han har så triste øyne... sukk..

Men, men det går helt sikkert bedre etterhvert :-)

familiens Johnsens hverdag sa...

Så bra at det går fint. Det går nok bra:) Lykke til:)

Frk Fischer sa...

Der ser du...det er som regel vi mammar som engster oss.. han tøffingen din er jo sååå tilitsfull og flink til å leke , så dette kommer til å gå som en drøm!!! jeg går jo å gruer meg til " ny

Minime sa...

Det høres jo ut som det går ganske greit. Kom dattera di i klassen til John Petter og Aron? Jeg fikk høre at de skulle ha Elin som lærer. Det høres ikke så morsomt ut med det å ha ny fra dag til dag. Håper det greit frem til november.

Klem:) Minime

Bo med barn sa...

Dette ER kjempespennende og litt skummelt... Håper bare dere andre også liker det jeg har kjøpt inn...

Lykke til med bhg-start og skolestart. Skolestarten høres ut som vår for 2 år siden. Men trøsten er at det har gått veldig bra. Krysser fingrene for litt mer stabilitet dette året:)

Anonym sa...

Hei!!!
Så mye nytt dere opplever på en gang, men det er jo gjerne slik. Gutten din høres jo ut som han trives godt fra første stund. En godgutt du har på bildet der! Han bærer nok med seg masse gøyale erfaringer i ryggsekken iom at han har gått i barnehage tidligere!
Håper det går fint med dere denne høsten, uff, det er til tider mye vi skal igjennom på kort tid og oftest tror jeg det er aller værst for oss mammaer, men det blir nok så fint skal du se! Klem

Anonym sa...

:) takk :) Ha en kos kveld!

Cathrine sa...

uff da! Men det er urolig hvor fort de venner seg til ting,så dette vil noks gå kjempebra. har noe til deg på bloggen min!
ha en kjempefin helg!
Klem