mandag 28. juli 2008

Slitne og varme


Barn og voksne er det her nå. Er nok varmen og for lite søvn som slår inn nå! For å si det sånn, middagen en fortært og begge barna hyler og skriker. Jeg sitter å ser på den nydelige lykta jeg fikk av en gutt i bhg i dag! Jeg vet mamman leser bloggen, så tusen takk! Vet ikke helt om jeg skal ha den ute eller inne. Fikk en ting til, den får dere se senere i dag, nå må strenge mamma ut å hente noen unger som må sove snart!

9 kommentarer:

familiens Johnsens hverdag sa...

Bare hyggelig. Bra at den falt i smak da:)

Ha en fin kveld:)

Minime sa...

Ser ut som dere har hatt det fint etter ferien også. Turen til Bærums Verk så koselig ut. Kunne tenkt meg å ta en tur dit å se på Green Gate når det kommer nyheter. Flaskene du kjøpte inspirerte meg til å skrive et lite innlegg om det. Klem minime

Minime sa...

Jeg sitter ute på verandaen (i skyggen i godstolen) og koser meg foran dataen. Det er skikkelig varmt. Lars måtte legge seg saccosekken på verandaen igår for å klare og sovne. Etter at han sovna la vi ham inn i senga. Men vi skal ikke klage! Vi skal kanskje på Nebben imorgen. klem

borghild sa...

Så fin lykt du hadde fått, koselig med slike gaver:-) Og ja, de flaskene under er skikkelig dekorative. Jeg så de hadde de på Søstrene Grene(!!) i Danmark, men med minstemor på den ene arma (det er jo ikke lov å ha med vogn inn på alle butikkene deres %&#¤£!!!) og det jeg skulle kjøpe i den andre, måtte jeg pent gå forbi kjøleskapet med disse i... Ja, ja, her hadde de sikkert blitt drukket også, har egentlig ikke plass til de:-) Klem B:-)

Living White sa...

Takk for koselig hilsen.
Ja er jeg like ille som jeg var i mårrest og i formiddag må jeg ha seriøs hjelp. Skikelig skummelt da man er oppegående og rask til å bli pleiepasient. Akkurat nå gruer jeg meg til å legge meg for jeg vet det blir ett mareritt i 4-5 timer i morgen fra jeg står opp. Går seg litt til på kvelden, vondt men ikke så inn i hampen vondt. Nå har jeg fått husmor i huset, hun skal vaske til meg her i morgen, det var noe av det første hun sa trengtes gjøre her:)

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Åhhh den var alldeles underbar♥

Du hjärtat, dina "kristallglas" köpte du dom på fryd?
Dom hade såna i ett tillbuds blad & vi störtade till Strømmen för att kapra sådana, men det var tomt :(
Om du har vägarna förbi Triaden, kunde du bara tittat in & gitt mig ett pip om dom finns där?

Kan hända jag får gubben med dit idag, men lite troligt..... Han tycker vi har shoppat nok *bläää*

Vi MÅ iaf ha melamin tallrikar & assietter, har du sett till nice price??? Frågar dig för du är ju mästare i nice price shopping som är fint ;)

Puss & Kram

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Tusen tusen tack sötaste för att du tittade för mig ♥
Skall ringa på Fryd direkt jag ;)

Vi kom oss inte bort på den kanten idag...
Vi var på plantagen & köpte hage möbler till otroliga rabatter!!! Puter till stoler med flera positioner i ryggen som kostat 599 var på salg till 149 *chock*

Så vi köpte de flotta riktigt nok plast 5 positions stolarna, Inte de billiga utan de som kostar 700 stk till 499 & så flotte puter till ;)
Det kommer bli sååååå fint *gleder mig*

Tusen tack för hjälpen snuppa♥

majamysil sa...

Hei skulle bare si at jeg har kjøpt den isteen på Deli de Luca i Sandvika. Kanskje alle har den? De har dem også på Bit i Universitetsgata i Oslo;)

Living White sa...

Hei hei, jo i dag har jeg hatt det mye bedre. Hadde umulig kunne gått an få det verre enn mandagen. Så jeg håper jeg blir bedre og bedre i ryggen for hver dag og at det forsvinner....for godt. Hvis ikke må jeg få dette undersøkt.

I dag har vi hatt fantastisk vær her i nord, så litt små surt å ikke få nyte det på en normal måte, men men. Sånn er livet:)