søndag 13. juli 2008

Siste dag av ferien!!

Jaha, da sitter vi her da.. siste dag av ferien!! Tror vi trenger og komme tilbake til hverdagen nå, både store og små "kjeder" seg litt... ikke nok med det men det REGNER ute også!! I fjor hadde vi 3 uker ferie i juli, og bare 2 dager av de var sol... i år har vi hatt 4 uker ferie og bare 3 dager med regn... for en forskjell!!! Ferien har vært helt toppen....
Planene i dag er vel bare å rydde litt og finne frem litt klær til barnehagen i morgen.. jeg rydder og rydder, men rote er fortsatt her.. det er akkurat som om jeg flytter rote fra den ene hjørnet til det andre!!
Hva er deres planer i dag?
klem...

12 kommentarer:

Anka sa...

MMM, kjedelig når ferien er over. Jeg gruer meg til vår tid kommer. Denne første uka vår har gått altfor fort, aner ikke hvor den ble av. Sukk.
Været i fjor var jo pyton. Krysser fingrene her nå for finvær om ei uke for da reiser vi på hytta. Der satt vi tre uker i fjor, i 13 varmegrader og regn fra morgen til kveld i 20 dager, altså vi hadde EN eneste dag uten regn. Det er den verste ferien jeg noen gang har hatt. Blir det sånt vær i år så reiser vi hjem, det er oppe og vedtatt. Aldri mer!
Ha en fin dag i dag, håper du kommer i rute med rotet.
Masse klemmer.

jorunnslilleverden sa...

Litt vemodig når ferien er over, men det er på en måte godt å komme i vanlig rutine igjen også ;0)Jeg skal jobbe i 2 uker til. I dag regner det her i indre Østfold, så jeg tenker at jeg bare skal slappe av i dag. Skal skrive et nytt innlegg til bloggen, også må jeg ta inn post for noen som er på ferie. I går hjalp jeg sønnen min med å flytte så det ble mye bæring og sjauing, så da kan jeg slappe av med god samvittighet i dag synes jeg ;0)

❤ Sessan&Prinsessan ❤ sa...

Ha ha... vi har vist regntøy här också, men så var det det med att gidde å gå ut da.....

Heldiga har ni vart med ferien i år gitt!!
& nydeligt bilde av er♡

Njut sista feriedagen i massvis.

Klemmer

fru vims sa...

her er det ikke ferie før om ei uke, men med jobbing hele uka så er dagen i dag satt av til klesvasking. og jeg må vel prøve å gå minst mulig i de klærne jeg skal ha med meg, så slipper jeg å vaske så mye mer... ;)
må vel få til et innlegg også, har blitt innlegg hver søndag i det siste...

kos dere siste dagen, og håper dere får en myk start på jobbinga

Frk Fischer sa...

Hallo::: Nå begynner vi ferien....edda badda....Nå har du jammen fått meg til å lage min egen blogg og...blir jo hekta av dette her!!! Ha det fint på jobben så skal jeg prøve å blogge fra ferien...kanskje med bilder og...

... 4 på toppen sa...

Jeg har alltid en dårlig natt til første dag på jobb etter lang ferie, ligger på en måte å tenker over alle ting som har skjedd og på hvor lang tid det er til neste ferie igjen ... uansett ... god arbeidsdag i morgen, hverdagen kommer uansett den og snart er både små og store i vante rutiner igjen. Litt deilig også, eller hva? Jeg har hatt to uker nå, skal jobbe en uke fra i morgen og så en uke ferie igjen.

Klem

BeBe`s blogg sa...

Jeg syns alltid det er så vemodig når ferien er over - har heldigvis 3 uker ferie å se fram til i slutten av juli. Kjenner igjen bakgrunnen på familiebildet - ser at det er tatt i Side,(lengter tilbake.:)

Anna-Lena sa...

Du packar för vadag igen, vi för semestern! Nu startar vår äntligen! :D

Tove sa...

Så dumt dere ikke har mere ferie, men det er jo godt å komme tilbake i hverdagslige rutiner også:) Så koselig bilde av familien i en nydelig ramme!

Min verden sa...

Guri land - nå er det lenge siden jeg har vært hos deg. Synd når ferien er over, men noen ganger er det godt å komme igang igjen ikke sant. Herlig med ferie :) Jeg har fortsatt tre uker igjen og vi skal ut en tur til Sverige på onsdag. Telt og på lykke og fromme. Etter datterens ønske. Hanne

Lena sa...

KOS Å HA DEG TILBAKE IGJEN, SNUPPA!
;o)

Joanna sa...

Det er kjedeleg når ferien er over ja...Eg har ferie ei god stund til, men her skal det males & sparkles på minstemann sitt rom.
Ser at de har vore i Tyrkia. Vi har nettopp komt der frå og det var kjempe fint. Kanskje litt vel varmt, men tempen her er ingenting å skryte av så ein skal vel ikkje klage.
Ha fortsatt ein fin måndagskveld