fredag 25. juli 2008

Kveldskos!


Når barna er lagt da senker roen seg. Pappa har tent på utepeisen, nå titter vi på flaggermusene og klasker mygg! Alright....

6 kommentarer:

Min verden sa...

Ikke bry dere om meg. Fortsett med kosinga ;) God helg. hanne

Hespe sa...

Åhhhhhhhh så koselig dere har det!! Hi, hi - skal si fruen er aktiv på bloggen i dag - herlige "drypp" tikker jo inn fra deg hele tiden....

Jeg sitter nå på verandaen, med masse tente lys, pc'en på fanget, blogger litt og koser meg med et glass vin. Temperaturen er helt fantastisk og jeg nyter virkelig kvelden/natten... :o)

Koooooooos deg masse vider!

Go' klem fra Hildegunn :o)

Benedicte sa...

Ååå, som jeg misunner dere sørpå varmen nå! (Jeg sitter i tromsø, så nesten alt er jo sørpå, hehe)
Savner faktisk også mørke kvelder som dere har=) Her er det jo lyst hele dagen og hele natta...vi jo tenne lyyys=)Hehe=)

Lena sa...

Haha! Litt myggklasking akkompagnert av flaggermusvinger er vel ikke å forakte på en varm sommerkveld??? Med slik kos i peisen tåler man vel alt?????

Fjordheim sa...

Kos dere fortsatt på hytta.
Her vi er, er det ikke mygg, og jeg nyter å sitte ute. På indre østlandet der vi bor, er det så mye mygg at vi orker ikke sitte ute på kvelden. Iriterende nok om dagen. Så derfor koser vi oss ute nå så mye vi kan.
Nå skal vi på Gladmat i Stavanger, får se hvor lenge vi orker det i varmen.
Ha en super dag :)

Frk Fischer sa...

ååå det der skulle jeg ikke sett....nå må jeg jo invitere meg selv dit og...for en kose kveld!!! Ha ha.... Det var jo så kose bilde!!! Vi snakkes!!!