torsdag 19. juni 2008

Populært!


Det mest populære her ned blandt ungene er slike blinkene hjul man setter på skoene. Storesøster har fått et par, men hun er litt for liten til å skjønne det. Jeg vet om tre tanteunger som blir svært så fornøyde når vi kommer hjem med slike til de! Ha en fin dag alle sammen.

12 kommentarer:

Huset på toppen sa...

Kos dere i varmen i Tyrkia, her regner det vannrett og loddrett, ikke mye som minner om sommer,nei og snart er det st.hans, uff, vi får håpe at solen titter frem i helgen!!!

Ha en fin ferieuke, kos dere videre:-)
klem

janne - kathrine sa...

Akkurat nå skulle jeg ønske at jeg også var i Tyrkia, for med regnvær ute og litt begrensninger på hva jeg kan gjøre på grunn av ryggen, så er det ikke så alt for mye å ta seg til her hjemme.
Vanligvis er jeg ikke så veldig gira på å reise på ferie hele tiden (i motsetning til min samboer...), men etter at vi var på 14 dagers ferie på Tenerife i påsken - fikk jeg liksom litt smaken på å reise igjen.

De hjulene tror jeg jenta mi veldig gjerne ville ha hatt. Hun er veldig opptatt av hjul på sko for tiden. Hver gang vi ser noen ute med slike små hjul under skoene sine, blir hun helt blank i blikket og sier: "se... h*n har rullesko!!"
Det er visst veldig fint har jeg forstått ;-)

Dere får kose dere masse den tiden dere har igjen der nede :-)

Anna-Lena sa...

Åh ja då blir du poppis ;) Vad smart att bara sätta på hjulen istället för att köpa de svindyra skorna med hjul på som är så inne nu!?.. :D Köp ett helt lass kan du sälja hema sen, jag köper ett par ;) He he... Ha fortsatt skönt! :D

Joanna sa...

Vi skal til Tyrkia neste søndag. Dei blinkande hjula var veldig artige. tenker nok at mine to kjem til å ynskje seg slike dei og.
Ynskjer deg ein flott ferie vidare:O)

... 4 på toppen sa...

Har de slike på Kreta også tror du?

Kos dere videre i varmen da, her er det grått, regn, grått og enda mere regn ...

Klem fra fru G ...

Lena sa...

Her hjemme er vi IKKE misunnelig på at dere koser dere i varmen... *ler*

Sommeravslutningen idag regnet bort, og da vi skulle grille i bhg - så ble ikke engang pølsene varme... Måtte inn og steke på den ene avdelingen. Pjuh! Så NYT ferien, NYT maten og NYT varmen. Her regner det og det er bæsj.

Klem

mali-mo sa...

Ny varmen og solen...her bøtter det ned ;)Hadde ikke sagt nei til en ferietur nå, men her er det etpat uker igjen til ferie...og ingen konkrete reiseplaner (som vanlig tas alt på sparket her i huset...).

Tenker gavene blir mottatt med jubel!

Gamlå sa...

Heisan......dere i Tyrkia...der hvor alle barn finner noe å kjøpe, voksne også for den slagskyld. :) smiler har vært der og jeg koste meg med mat og drikke. Barna koste seg også.
Stor ferie klem fra Gamlå

Anitas hus sa...

Ha ha, ja jeg syns jeg ser meg selv rullende nedover gatene med disse på beina*LOL* Nei, det er vel forbeholdt ungene, men det så jo moro ut da! Dette er helt sikkert populære gaver!
Ha en fortsatt deilig ferie!
Klem:o)

Evami sa...

Sikkert ganske mye billigere enn Heelys de der ja:) Beste tanta i verden du når du kommer hjem med slik en flott gave :)

Har valgt rett tid å dra på ferie på ,for her er det ikke akkurat sommer... Litt mere vår i temperaturen og det regner... SÅ nyt varmen og kosen:)

Klem Eva

Drømmen om en eplehage sa...

Å, det har gått så tregt med bloggingen min i det siste og nå fikk jeg helt dårlig samvittighet!

Gratulerer såååå mye med overstått dag!!!!! Uff, jeg må bare finne ut av hvorfor pc'n min ikke vil blogg jeg. Flau!

Kaken så skikkelig god ut. Jeg bruker også jordbær av og til. Og så er den faktisk god med myk is istede for krem også, men da må den spises med en gang da...

Litt missunnelig på dere som er på ferie! Ser ut som dere koser dere masse hvertfall. Sank sol i bøtter og spann og ta gjerne med litt hjem. Her regner det... blæ!

kos dere videre.
Klem fra Tove

Nina sa...

Hei! Håper dere koser dere på ferie. Dere valgte riktige uker å dra på ihvertfall. Kos dere og nyt dagene sammen. stor klem!