søndag 22. juni 2008

Bil gal!


Her ser dere lillebror som er oppslukt av sin nye bil. På supermarkede her på hotellet er det svindyrt, men det bryr ikke lillebror seg om han skal dit heletiden, for der selger de haugevis av små lekebiler! Han har jo selvsagt fått noen da det er vanskelig å si nei når det er ferie! Ha en fin dag alle sammen!

11 kommentarer:

Anemone sa...

Skulle bare msngle at han ikke fikk med noen hjem .-))

Men hva er det egentlig med mannolk og bil ???

Butterfly sa...

;-D

Det er jo en grunn til at ferier ofte koster mer enn planlagt.... unger har radar og ett killerinstinkt når det gjelder slapperer nei ;-D

fortsatt god ferie!!

Gamlå sa...

smiler, selvfølgelig må gutten få bil(er) ...det er ferie. smiler.

fremdeles god ferie til dere der nede.

Her regner det og temp 9 grader.

hilsen Gamlå

Hege sa...

Feriebusjetter er dømt til å sprekke!! *ler*

Kos dere masse!

Eg er akkurat komt hjem fra Roma, og vurderte å hoppe av flyet når kapteinen sa at i Bergen er det 10 grader og regn *brrr*

Anna-Lena sa...

He he... sötnosen! :) Klart han ska ha bilar på ferie!?.. ;) Önska er glada och slappa dagar vidare (för här regnar det bara så man kunde lika gärna åkt ivägg :( Ha det sååååå härligt

Evami sa...

Noe kjent med det der ja.... De er ganske smarte disse søte små:)

Men noen biler må de få iløpet av ferien:) Det blir litt stillere noen minutter også,når de er oppslukte av den nye bilen sin:)

HA en fortsatt strålende ferie:) Klem Eva

❤ Sessan&Prinsessan ❤ sa...

Härliga uppdateringar från sydens varme land!!

Hoppas ni stor koser er.

Vi kom hem från Stockholm igår efter en skön semester på 5 dagar.

STOR kram

Rosa sa...

Klart gutungen må ha med seg nokre ferieminner heimatt! Og det er neimen ikkje lett å skulle vere streng mamma heile ferien, og nekte dei små slike gleder :)

BeBe`s blogg sa...

Hei,jeg er innom og titter i bloggen din av og til. Artig sammentreff m feriemål! På bilde nr.6 er mitt barnebarn i hvit lue og kjole. Hun er snart skolejente, kanskje på samme alder som jenta di? Vi trivdes kjempegodt,vår første tur til Tyrkia. Fortsatt god sommer!:o)

Anna Lisa sa...

Koselig bilde av lillegutt med bilen sin:)
Har ikkje sett slike "Skohjul" før...alt dei finner på :) hehe...
Ha ei fin uke, kos deg!!
Klem

Oslojente i Bergen sa...

Ser ut som dere koser dere på ferie. Skulle gjerne vært på ferie selv, men jeg har sommerjobb og skal jobbe mye i sommer så det blir lite ferie på meg i år.

Jeg får ty til selvbruningskrem siden jeg ikke får vært ute i solen. Fordelen er at jeg slipper å bli så rynkete når jeg blir eldre;)