tirsdag 22. april 2008

Shaky smaky...

Æsj, det er så kjedelig, får ikke lastet opp noen bilder!!

Det er fortsatt vår og sol her.. så i dag har jeg pakket bort vintertøyet, håper jeg slipper å ta det frem igjen!!

Jeg elsker nike shox skoene mine, de er sølvfarget! I dag hadde jeg en litt dårlig shaky dag.. havnet i sportsbutikken og der hadde de tilbud på de samme skoen bare i gull! Jeg håper ikke mannen min leser bloggen, for dette skal han ikke vite, for jeg ja, jo.. selvsagt så KJØPTE jeg dem!! Har gjemt dem i nattbordskuffen.....(til en anledning hvor jeg kan ta de frem ogfortelle om de!)*LOL*

Storesøster smeltet hjerte mitt i dag da hun kom hjem fra farmor med en stor bukett med hvitveiser som hun hadde plukket, det var kos... nå står de i en kopp på stueborde oppå mors nyinnkjøpte løper... den er herlig og vårlig, kjøpt på hemtex.

Jeg gikk tur sammen med min mor i dag ned på kjøpesenteret her og der fikk jeg av henne et stilig gullsjal som matcher gullskoene... jeg blir så fin atte!!

Bilder kommer når blogger skjerper seg...

8 kommentarer:

Luftslottet sa...

Ha ha ha, trikset med å ta av prislappene og legge det i skapet,og late som jeg blir fornærmet når han ikke har sett det før, funker her..hi hi.
Godt å se det er andre som ikke forteller absolutt ALT også;)Får håpe mannen ikke leser blogg da:) Det ble sikkert kjempefint, og man trenger jo å unne seg litt innimellom:) Ha en fin kveld

Evami sa...

Trenger ikke gjemme ting jeg.Har kjøpt ny lykt som står på trappa vår.... Min kjære har gått forbi den flere ganger... Men har han lagt merke til ny innkjøpet???? NEI.... måtte fortelle han det,åh har du handla ja.... Så jeg tror jeg er ganske heldig der,men litt kjedelig også når en har handla seg noen nye klær,og han ikke legger merke til det..

Men skjønner godt at du kjøpte et par til av Shox-skoene for de er mega-kule:)

Og så koselig med en stor bukett med hvitveis.. De er gitt med hjertet,og varmer et morshjerte stort:)

Ha en fin kveld..... Eva

Livy sa...

Heisann!
Ler så jeg rister! Utrolig bra, og jeg kjenner jeg blir glad det er flere som "oss" - De skoene hadde garantert blitt med meg hjem også!

Ønsker deg en fin uke videre!
*klem*

Sessan&Prinsessan sa...

Ha ha ha, gjemme.... Nej det hade ikke gått här!
Dady har ett envist öga för nya saker, så här varar ärligheten längst *LOL*
Händer lite barn kläder ligger i en pose en dag eller två da men.....

Jag vill också ha guld shocks, HVOR???

Tusen tusen tack söta du för uppmuntrande kommentarer. Jag vet tråkig läsning i bloggen, men jag måtte bara få suttre ut..... Jag är inte skapad för att vara sjuk alltså, då får jag snurr pippi *LOL*

Fasiken vad det envisas med bilder om dagen *morr*
Nu fick jag lastet opp & klockan är snart 24!!

STOR kram till dig

prinsessa1976 sa...

Har også problemer med bildene i kveld. Skikkeig irriterende for ejg hadde så mange bilder jeg ville vise.


Å gjemme ting har jeg aldri prøvd. Jeg setter dem heller noen dager oppe i tv stua....å når de kommer ned og mannen spør om de er nye.....neeeeeeei de har stått oppe i tv stua leeeeeeeenge;O)

frk. vims sa...

hehe, kjenner meg godt igjen. som regel funker det, men noen ganger så fersker han meg.
jeg sniker meg inn når jeg har handlet noe, og gjemmer det i klesskapet mitt :)
Han sier han ikke har kontroll på klærne mine, og det er jo helt riktig, for jeg gjemmer jo litt innimellom ;)

Fjordheim sa...

Gratulerer med nye sko. Ting en liker til halv pris er vanskelig å gå forbi. Han jeg er gift med legger ofte ikke merke til nye ting. Kjøpte et skap, (Bilde av det i bloggen min)satte det på plass i stua. Flyaaet på en skjenk for å få det der jeg ville ha det.
Etter fire dager kom han over kvitteringen til det. Først da såg han skapet. Ganske frustrerende mange ganger. Men greit andre anger. Lykke til!

Nina sa...

Er det de gullskoene fra G-sport? Har sett annonse og har så lyst på de, er en bonus at de også er god å gå i da. God klem!