søndag 27. april 2008

Fytte grisen!!!!

Har startet med å grunne:


*OMG* Never ever again altså, at jeg skal male noe mer!!! Det verker i armene og kroppen!! Guri, det skapet var ikke lett å male!!! Det SUGDE ikke akkurat til seg malingen, jeg matte ta i å kline på for at det skulle sitte og komme inn i ALLE kriker og kroker og hull og div!! Puuuh, for en jobb!!!
Nå ble det mye syting her, men nå er det seg slik at jeg gruer meg til neste skap!! Malingstrøk 2 er jo alltid lettere... men det blir MAX to strøk og da....!!
Nå datt jeg rett i soffan, godt det er bare jeg som skal ha middag i dag...de "andre" er hos svigers... og jeg tror ikke jeg orker å lage noe middag til meg selv!! Brødskiver er godt det.
Nå skal jeg lukke øynene litt slik at jeg holder ut kvelden...

10 kommentarer:

Luftslottet sa...

he he, unnskyld at jeg ler....kjente meg bare så godt igjen...jeg malte ett av tre skap...og kommer IKKE til å male de to andre!!! Lykke til, sender over litt energi, tror du trenger det;)klem

Drømmen om en eplehage sa...

Det er pyton det første grunningsstrøket! Angrer altid på at jeg begynte jeg da... Har ett bor jeg skal male her. Har gått og sagt jeg skal ta det så snart det blir fint vær så jeg kan stå i garasjen... For å si det slik, jeg var stille som graven ang det bordet forige uke når det var strålende vær. Fnis! Men det skal tas altså, må bare først...

Lysestaker kan man aldri få nok av, det er hvertfall min mening! De går på runde her i huset også... Burde hatt egen høyrisiko stearinlys forsikring jeg. For å si det slik, det er bortkastet å handle en 20 pakning med T-lys på rema. Her må det langt større kvantum til for å berge seg igjennom vinteren. ;)

Hvil kroppen og nyt freden i huset. Her drar Eplekarten i morgen så da blir det to uker med pes på meg. Alltid kaos når han er på jobb av en eller annen grunn... Noen er syk eller noe går i stykker. Bare å stålsette seg. He, he!

Tuddelu!

Anka sa...

DET ER PYTON! Æsj, jeg har to skap som må males om når sommervarmen og god tørke kommer. Jeg gruer meg som bare det. Malte de i høst, men etter en million kollisjoner av småbiler uten at det fikk tid til å herdes, så må det males på nytt, og da må jeg male hele greia. Nytter ikke å flekke. Det er i sånne stunder man angrer på at man ikke bare har gamle brune møbler i hus.

Helene S sa...

Første strøk er alltid pyton, men så går de neste som en lek. Vil anbefale deg 3 strøk, da vil du bli mer fornøyd. Blir nok kjempefint når du blir helt ferdig. Lykke til, jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet.

borghild sa...

Jeg er litt imponert jeg, over at du går i gang med å male et skap etter en sånn dag!! Hadde det vært meg, hadde jeg ligget rett ut på sofaen nå...:-) Men selv om det er kjedelig å grunne og male, så er det jo greit å ha begynt! Jeg har nettopp sparklet hjørner ved døra til minstemor, vasket vekk overflødig sparkel etterpå, slik at jeg kan male om få strakser. Har da ikke tålmodighet til å vente til sparkelet tørker helt...
Ha en god kveld, du sover kanskje allerede??:-) Klem B:-)

Cathrine sa...

Dette blir fint..Det går bedre med strøk nr2 uansett :-) Ser det har blitt litt lite søvn i helgen,rart med de små.. KLem

Hilde sa...

Ja, jeg tenker sånn jeg også "Aldri mer" men så ender jeg opp med å male litt flere ting,gett ;-)
Fokuser på hvor fin den kommer til å bli, når den blir ferdig, det gjør jeg ;-)
Ønsker deg en god natts søvn nå ;-)
Natti..
Ps.Gleder meg til å se skapet ferdig malt jeg

LoneK sa...

Kjenner igjen den der, du får ha lykke til videre med malingsarbeidet. MAn får trøste seg med at det blir bra til slutt!

Anna-Lena sa...

Har ett stort skåp jag vill måla vitt! Kanske ska strunta i det då?.. ;) He he... Jodå det tar på att måla... God gratis trim! ;)

Sessan&Prinsessan sa...

Jobbigt jobbigt ja, ta det i etapper!!

För resultatet kommer bli knall bra *tummen upp*

Stor kram