tirsdag 8. april 2008

Converse sko

Disse kunne jeg tenke meg... Er de ikke fine?? Men jeg vet ikke om det er verdt prisen, 600kr for slike sko, ikke akkurat komfort? Det er jo bare merket converse som koster....
Fant de her FORMATSHOP

6 kommentarer:

Livy sa...

Stilige sko altså! Ja de er verdet det;-)

Så mye fint du fant på jysk! De boksene kunne jeg tenkt meg også:-)

*Klem*

Livy sa...

Reven var bare så søt da, og den var slettes ikke redd for folk(tror den var sulten jeg)! Jeg sto på trappa, og gikk ikke nærmere enn at jeg kunne komme meg unna hvis den skulle prøvd seg på noe;-)

Måtte liksom gni meg i øya for å sjekke at det stemte da jeg så den sto der og tittet på meg.

Emmeline sa...

Hehehe...min jente; konfirmanten bruker kun sånne sko. Hver gang hun får lønn så går absolutt alle pengene til slike sko. Nå har hun så mange at hun gjerne bruker en av hver type på hver sko---gjerne en rød og en blomstrete...hehehe.
Men de er bare KNALLKULE:) Jeg brukte akkurat slike sko da jeg var tenåring også; men herligheten så dyre de har blitt?? Det er helt håpløst!!!

Sessan&Prinsessan sa...

Knall kule!!

& vet du vad!? Dom är värda varenda öre (fast mina kostade 500 da)!!
Jag trodde dom inte var sköna att gå i pga min prolaps i ryggen osv men jag har haft mina på hela dagen ute & jag skall lova dig att dom var lyx sköna på fötterna.

Klart det är ju inte fotformsko från ecco, men så kostar dom 1/4 av ecco priset också ;0)
STOR STOR kram & njut kvällen, det är ju nästan lite små soligt ute ännu!!

Storeflittig sa...

Stilige sko: min strategi er alltid: vent to uker. hvis du fortsatt tenker på skoene, og har lyst på de: kjøp de!

I Bergen er slike sko uaktuelle (jeg er blitt gammel husmor kjenner jeg), hehe. To dråper vann, og de er våte og kalde. brrr

Miamor sa...

Stilig ja!! Er det All Star Converse?? jentene mine har diverse utgaver ja..men denne tok jo kaka :) Har ikke plass til flere sko egentlig.... Seks personer og 1000 sko..