onsdag 19. mars 2008

Påskegave.

Heisann folkens...
Da er denne dagen over også!

De tre nevøene mine kom hit til frokost i dag også dro de en time senere, de skulle til en kamerat og leke litt, tilbake til lunsj sa de.
Da stakk vi andre en liten tur i butikken, storesøster skulle bytte en bursdagsgave hun fikk to av. Hun la til litt ekstra penger og kjøpte seg et glis av en sparkesykkel . Storesøster tørr nemlig ikke å lære seg å sykle, så hun har blitt en racer på sparkesykkelen!!
Lillebror koste seg veldig i lekebutikken, biler her og biler der... helt til han stoppet opp ved denne "doningen":Selvfølgelig måtte denne trehjulingen følge med oss hjem... det er jo tross alt den store helten Lynet McQueen. Ikke nok med det, men vi havnet i skobutikken også for vi skulle kjøpe sandaler til storesøster... vi fant det, men gjett hva lillebror fant?? Han rikket seg ikke en meter før han hadde fått prøvd disse:Jaja, blinkesko og greier, han blinker herfra og ned til supern på hjørne!! Åh jah, de fulgte med oss hjem de også... dere skulle sett han her, han har løpt rundt i hele dag og ropt: "jeg lynet... vrooom vrooommm..." (så lillebror tror han er lynet..)

Storesøster har vært i build a bear butikken i dag og handlet klær til bamsen sin "Pia", den hadde bare brudekjole på og for guds skyld hun kunne jo ikke reise i den til tyrkia, vi hadde tross alt vært gift en stund nå, og som hun sa, du mamma du går ikke i brudekjolen din mer!! Det kommer mye vittig ut av den munnen noen ganger, og mye trass også... hun hyler mer enn hun snakker noen ganger.. absolutt alt er jo urettferdig om dagen!!

Jeg sitter her som "fotballenke" nå, mannen er borte å ser fotball, jeg sitter her forann pc`n og har lest alle de fantastiske bloggene deres.. skulle egentlig ha vasket litt klær, men det går ikke fra meg!! :0)

Natta på dere alle sammen, og drøm søte drømmer....

4 kommentarer:

Lena sa...

Det kommer ikke overraskende at det er mer Lynet-greier som har kommet i hus... *ler*
Ramler innom for å ønske dere en fin Skjærtorsdag i finværet!
;o)

Sessan&Prinsessan sa...

Glad påsk sötis!

Tack för tips om möjlig skol bänk ;0) Du är en knupp!!

Å så häftigt med spark cykel & blinke sko är ju alltid en riktig "hit" *hi hi*

Kram

Bo med barn sa...

Skikkelig shoppingrunde på dere, med masse flotte ting. Tenker ungene er fornøyde:)

Her bare maes det. Idag har det blitt enda hvitere på vaskerommet og alle stygge rør har fått en om gang med kosten (vaskerommet ligger i kjelleren og alle rør ligger synlige:( Får pøse på med maling så blir det nok fint til slutt:)

Lena :)

Livy sa...

Heisann!
Så mye fint dere har fått dere på shoppinrunden:-)
De skoa var skikkelig stilige! Stas med blinkesko da:-)

Ha en fiiin kveld!

Ps: Gult er kult ;-) *knis*