torsdag 28. februar 2008

Søndagstur.

Ofte reiser vi på en besøksgård som ikke ligger så langt unna oss, der har de mange forskjellige dyr og en kafè, man kan også ri på hest innimellom. Det hender de har saueklipping, toving osv.. barna koser seg der ihvertfall.Her har vi jenta mi inni der kaninene er, vet ikke helt hvem hun titter etter, men det er ikke kaninene ihvertfall, for de er bak henne...Her ligger purka, hun har fått 12 grisunger, for å si det slik, der var det liv!!! Skimter dere grisungen med svarter prikker.... den var helt nydelig altså.Her står far med begge barna, kan dere se manU-logoen på lua til far?
Minsten synes det var mest spennende med sauene.... det var fire av de. Det vil si den ene sauen var buret inne alene mens de tre andre sto litt lenger bort, han som var alene så så trist ut, men det viste seg at han ikke var noe snill mot de andre tre... men når vi fikk vite hvorfor måtte vi le litt.. det viste seg at de andre tre var jenter og dere kunne jo tenke dere hva han hadde gjort??
Jo altså han hadde gjort de på "tjukka" hahahaHer har dere purka igjen, oppreist... grisungene ligger inni huset sitt å tar seg en "bjørneblund"
Minsten løp skytteltrafikk mellom sauene og grisen..

Ingen kommentarer: